Sponsors

Autoperformante

Autoperformante har en tydlig vision; att erbjuda varje kund ett personligt bemötande där fokus ligger på kundnöjdheten. Vårt mål är att sälja bilar som är noggrant utvalda till förmånliga priser. I en del av vårt servicearbete erbjuder vi kostnadsfri hemleverans av din nya bil!

Är det något du undrar över är du varmt välkommen att höra av dig. Skicka ett mail eller slå dem en signal!

Hemsida: www.autoperformante.se

Adress:
Vendelsömalmsvägen 96
13669 Vendelsö
Stockholm

E-postadress: info@autoperformante.se

Telefonnummer: 08-30 10 29

Öppettider
Måndag-Fredag: 11:00 – 18:00
Lördag: 11:00 – 15:00
Söndagar: Endast tidsbokning

SIMPSON EUROPE

Simpson Race Products har levererat säkerhetsutrustning för motorsport sedan 1959. Allt började med att man utvecklade den första bromsskärmen för dragracing. 1967 blev man först i världen med att tillverka den första föraroverallen i Nomex, ett material som nu används av alla tillverkare.

Sedan dess har Simpson utvecklat mer än 200 banbrytande produkter för personlig säkerhet inom motorsport, ett utvecklingsarbete som gjort bolaget till ett av de ledande i världen. Simpson har under många år varit huvudleverantör till de extremaste motorsporter i världen, sporter som Dragracing, Nascar och IndyCar. Simpson designar, utvecklar och tillverkar sina produkter i egna fabriker i USA.

Hemsida: https://simpson-europe.com/sv/
Email: order@simpson-europe.com
Telefon: +46 90 134700
Adress: Kravattvägen 6, 90440 Röback

WrapStyle Stockholm

WrapStyle har funnits på den internationella marknaden i mer än 15 år. De erbjuder ett brett utbud av tjänster när det gäller yttre och inre förändringar av ert fordon med allt från bilfoliering och lackskydd till solskyddsfilm och avancerad design.

Showroom
Verkstadsvägen 14, 13737 Västerhaninge, Stockholm

Hemsida: www.wrapstyle.se
Instagram:
WrapStyle
Facebook: WrapStyle
Mailadress:
stockholm@wrapstyle.com

Telefon: + 46 8 33 86 85 (kontor) / +46 72 372 54 85 (Korosh Jowkar)

D.dekor & montage

D.dekor & montage erbjuder allt från foliering och solfilm till stenskottsfoliering. Detta innefattar allt från enklare dekorer till mer avancerade utföranden. För att genomföra vårt arbete använder vi oss alltid av den senaste tekniken och kan ofta leverera med kort varsel.

Oavsett om det gäller en mindre bil eller ett betydligt större fordon är vi behjälpliga och kan leverera snabbt och med hög kvalité.

Adress:
Hansavägen 7A
151 38 Södertälje

Hemsida: www.ddom.se
Instagram: D.dekor & montage 
Facebook: D.dekor & montage 
Telefon: 070-820 98 90

Brothers Cargo AB – Transportlösningar över hela Sverige

Brothers Cargo AB erbjuder transportlösningar över hela Sverige med dagliga avgångar mellan Helsingborg och Södertälje m.m.

Brothers Cargo AB har sedan starten 2014 utvecklats från en uppstickare i transportsverige till en mycket stabil transportpartner. De erbjuder även utomlandstransporter, lagerhållning och lagerlogistik.

Hemsida: www.brotherscargo.se
Mailadress: cliff.bergman@brotherscargo.se
Telefon: +46(0)76 635 22 62

HAVE ANY QUESTIONS?

Contact us Today!