Sponsors

Carpoint

Carpoint är ett gediget företag som har sitt säte i Örebro. Carpoint arbetar för att leverera noggrant utvalda bilar för att du som kund ska bli nöjd.

De har redan etablerat samarbeten som ger dig som kund ett mervärde. Vi kan hjälpa till med rekonditionering, däckbyten, service och andra bilrelaterade ärenden. Hör av dig så kan de säkert hjälpa till vid eventuella behov.

Carpoint har öppet helgfria vardagar 10:00 – 18:00 och lördagar 10:00 – 14:00.

Hemsida: carpointorebro.se
Telefon: 019 20 09 20
Email: info@carpointorebro.se

Adress:
E.S Bilar AB
Vattengatan 1
702 27 Örebro

Forssblads schakt & marktjänst AB

Forsssblads schakt & marktjänst grundades av Rickard Forssblad 2017, företaget arbetade då främst med kabelläggning.

Idag har Forssblads växt! Bara på 4 år har vi gått ifrån 1 anställd och en hjulgrävare till 15 anställda och 7 grävmaskiner och en traktor som b.la används till snöröjning!

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa er med schaktarbeten, poolbyggen, dräneringar, avlopp, vägbyggen, grunder, kabelschakt, snöröjning, kabeldragning i mark och ledningstunnlar, eller maskinuthyrning.

Hemsida
Facebook
Email: rickard@fsmab.org
Telefon: +46 723 035 156

pure:est – bilvård av högsta kvalitet

pure:est, ett svenskt företag där vi verkligen brinner för bilvård!

Om du älskar känslan av en nytvättad bil lika mycket som vi gör så är pure:est helt rätt bilvårdsföretag för dig. pure:est vill göra det enkelt att få göra bilen ren och snygg genom genom att ha ett bra sortiment där varje sak har ett tydligt syfte.

Om du behöver tips och inspiration kan du besöka deras putsskola där de går igenom biltvättandet steg för steg, och ni är såklart alltid välkommen att kontakta dem.

Hemsida: www.pureest.se
Instagram:
pure:est
Facebook: pure:est
Kontakt:
via deras hemsida eller ring +46 (0)31-12 92 94

D.dekor & montage

D.dekor & montage erbjuder allt från foliering och solfilm till stenskottsfoliering. Detta innefattar allt från enklare dekorer till mer avancerade utföranden. För att genomföra vårt arbete använder vi oss alltid av den senaste tekniken och kan ofta leverera med kort varsel.

Oavsett om det gäller en mindre bil eller ett betydligt större fordon är vi behjälpliga och kan leverera snabbt och med hög kvalité.

Adress:
Hansavägen 7A
151 38 Södertälje

Hemsida: www.ddom.se
Instagram: D.dekor & montage 
Facebook: D.dekor & montage 
Telefon: 070-820 98 90

Brothers Cargo AB – Transportlösningar över hela Sverige

Brothers Cargo AB erbjuder transportlösningar över hela Sverige med dagliga avgångar mellan Helsingborg och Södertälje m.m.

Brothers Cargo AB har sedan starten 2014 utvecklats från en uppstickare i transportsverige till en mycket stabil transportpartner. De erbjuder även utomlandstransporter, lagerhållning och lagerlogistik.

Hemsida: www.brotherscargo.se
Mailadress: cliff.bergman@brotherscargo.se
Telefon: +46(0)76 635 22 62

HAVE ANY QUESTIONS?

Contact us Today!